Excel

Excel - ett excellent verktyg!

Det är inte många program som är så kraftfulla som Excel, men långt ifrån alla användare utnyttjar mer än en bråkdel av de möjligheter som erbjuds. Många nöjer sig i stället med att använda de olika fälten för att kategorisera information ett överblickbart vis, vilket självklart har sina fördelar, men tar inte stöd av programmet för att göra beräkningar eller att söka och arbeta med ett visst urval ur en större datamängd.

Med mångårig erfarenhet och stora kunskaper inom Excel kan vi många gånger lösa behov och åstadkomma effektiviseringar i arbetet och vi använder oss gärna av makron och VBA för att åstadkomma detta.

Bland applikationer som vi utarbetat finns t ex OB- och övertidsberäkningar, schemaläggningsstöd, ekonomiska rapporter, mm, mm. Hör gärna av Dig med Dina behov så ser vi vad vi kan göra!

Redovisning, bokföring, löner. Bokslut, årsredovisning, deklaration. Löner, rådgivning, verksamhetsutveckling. SRF, auktoriserad, redovisningskonsult. Åstorp, Klippan, Bjuv. Helsingborg, Landskrona, Ängelholm.