Medarbetare

Urban Davidsson
042 – 311 11 11
urban.davidsson[a]ganska.se
Auktoriserad redovisningskonsult och medlem i SRF konsulterna sedan 2010. Har genom åren varit verksam i många olika branscher som bl a ekonomichef, controller, försäljningschef, varuhuschef mm. Urban är ofta ”ute på fältet” och arbetar och har stort fokus på effektivisering, digitalisering, affärssystem mm.

Maria Kvamme
042 – 311 11 12
maria.kvamme[a]ganska.se
Mångårig erfarenhet som redovisnings- och löneekonom på AB Elektro-Dynamo i Helsingborg och som inhyrd lönekonsult på ett medelstort företag i nordvästra Skåne. Maria arbetar huvudsakligen med löpande redovisning och löner, men också med en del andra uppgifter som t ex föreningsadministration.Redovisning, bokföring, löner. Bokslut,

Ingrid Davidsson
042 – 311 11 13
ingrid.davidsson[a]ganska.se
Ingrid har jobbat med ekonomi under många år , senast på Dogman i Åstorp. Dessförinnan har hon bl a jobbat på Jeldwen och Godbiten men också på redovisningsbyrå under flera år.  De huvudsakliga arbetsuppgifterna på Ganska Företagspartner AB är redovisning. 

 

Jenny Ljungberg
042 – 311 11 14
jenny.ljungberg@ganska.se
Jenny  har sin bakgrund från annan bransch men har skolat om sig och läst till såväl löne- som redovisningskonsult och de huvudsakliga arbetsuppgifterna ligger inom båda dessa områden. 

 

Sally Davidsson
Sally är kontorets maskot och glädjespridare.  Hon bidrar till en positiv utveckling och balans i tillvaron vilket ger ett bra resultat!

årsredovisning, deklaration. Löner, rådgivning, verksamhetsutveckling. SRF, auktoriserad, redovisningskonsult. Åstorp, Klippan, Bjuv. Helsingborg, Landskrona, Ängelholm.