Medarbetare

Urban Davidsson

Urban Davidsson
042 – 311 11 11
urban.davidsson[a]ganska.se
Auktoriserad redovisningskonsult och medlem i SRF konsulterna sedan 2010. Har genom åren varit verksam i många olika branscher och i flera olika roller som ekonomichef, controller, IT-ansvarig, försäljningschef, varuhuschef m fl. Ekonomi- och affärssystem har också på olika sätt utgjort, samt fortfarande utgör, en betydande del i arbetet.

I veckorna tillbringar Urban någon/några dagar på kontoret och är övrigt ”ute på fältet” och arbetar.

Maria Karlsson

Maria Kvamme
042 – 311 11 12
maria.kvamme[a]ganska.se
Mångårig erfarenhet som redovisnings- och löneekonom på AB Elektro-Dynamo i Helsingborg. Närmast före hon började på Ganska Företagspartner AB arbetade hon som inhyrd lönekonsult på ett medelstort företag i nordvästra Skåne.

Maria arbetar huvudsakligen med löpande redovisning och löner, men också med en del andra uppgifter som t ex föreningsadministration.Redovisning, bokföring, löner. Bokslut,

Susanne Lindholm
042 – 311 11 13
susanne.lindholm[a]ganska.se
Susanne kommer närmast från en tjänst som ekonomiassistent på ett tillverkande företag utanför Ängelholm. Även hon har dessförinnan arbetat ett antal år som ekonom på AB Elektro-Dynamo i Helsingborg.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna på Ganska Företagspartner AB är redovisning, men även en del lönearbete och övrig administration förekommer.

årsredovisning, deklaration. Löner, rådgivning, verksamhetsutveckling. SRF, auktoriserad, redovisningskonsult. Åstorp, Klippan, Bjuv. Helsingborg, Landskrona, Ängelholm.