Medarbetare

Urban
Urban

Urban Davidsson
042 – 311 11 11
urban.davidsson[a]ganska.se
Auktoriserad redovisningskonsult och medlem i SRF konsulterna sedan 2010. Har genom åren varit verksam i många olika branscher och i flera olika roller som ekonomichef, controller, IT-ansvarig, försäljningschef, varuhuschef m fl. Ekonomi- och affärssystem har också på olika sätt utgjort, samt fortfarande utgör, en betydande del i arbetet.

I veckorna tillbringar Urban någon/några dagar på kontoret och är övrigt ”ute på fältet” och arbetar.

Maria Kvamme
042 – 311 11 12
maria.kvamme[a]ganska.se
Mångårig erfarenhet som redovisnings- och löneekonom på AB Elektro-Dynamo i Helsingborg. Närmast före hon började på Ganska Företagspartner AB arbetade hon som inhyrd lönekonsult på ett medelstort företag i nordvästra Skåne.

Maria arbetar huvudsakligen med löpande redovisning och löner, men också med en del andra uppgifter som t ex föreningsadministration.Redovisning, bokföring, löner. Bokslut,

Susanne Lindholm
042 – 311 11 13
susanne.lindholm[a]ganska.se
Susanne kommer närmast från en tjänst som ekonomiassistent på ett tillverkande företag utanför Ängelholm. Även hon har dessförinnan arbetat ett antal år som ekonom på AB Elektro-Dynamo i Helsingborg.


De huvudsakliga arbetsuppgifterna på Ganska Företagspartner AB är redovisning, men även en del lönearbete och övrig administration förekommer.

Jenny Ljungberg
042 – 311 11 14
jenny.ljungberg@ganska.se
Jenny är vårt senaste tillskott med start 2022-10-01. Hon har sin bakgrund från helt annan bransch men har skolat om sig och läst till såväl löne- som redovisningskonsult. 


Sally Davidsson
Sally är kontorets maskot och glädjespridare.  Hon bidrar till en positiv utveckling och balans i tillvaron vilket ger ett bra resultat!

årsredovisning, deklaration. Löner, rådgivning, verksamhetsutveckling. SRF, auktoriserad, redovisningskonsult. Åstorp, Klippan, Bjuv. Helsingborg, Landskrona, Ängelholm.