Nyheter

Scrolla längre ner på sidan för att se Ganskas egna nyheter!

2018-02-09
För din trygghet har vi gått över till https://

När den nya versionen av webbläsaren Chrome släpps i juli 2018 kommer Chrome 68, som den heter, börja varna alla som surfar in på okrypterade sajter med protokollet http://.

Kryptering ökar säkerheten på nätet och därför har vi redan nu bytt protokoll till https://. Tryggare för dig samtidigt som att du slipper få information om att att vår sida är osäker.

Välkommen till https://www.ganska.se

2018-01-02
God fortsättning på 2018 önskar vi våra uppdragsgivare och samarbetspartners!
Jag vill även passa på att hälsa Maria Karlsson välkommen, som fr o m 1:e januari är anställd på deltid. Maria kommer att ägna en del av sitt arbete åt ett specifikt uppdrag, men kommer också arbeta med löner samt bokföring och just när det kommer till löner är det ett extra välkommet tillskott att få en person med stor erfarenhet på plats. Detta ger också möjligheter för oss att ta nya uppdrag så välkommen med din förfrågan!

2017-09-22
Varning för Företagsopinion, Propå 2017!

Det finns många sätt att tjäna pengar på och Företagsopinion har valt ett som inte är riktigt rumsrent.

Vad som framstår som en undersökning handlar i själva verket om att man binder upp sig för annonsering till en kostnad om 6 395 kr per år. Läser man vidare på sidan 4 binder man sig dessutom för 2 år, varmed totalkostnaden är 12 790 kr!

Att skriva på och skicka in kan alltså stå en dyrt, så lägg handlingarna i ”runda arkivet” direkt!

2017-08-30
Samarbetspartner eller medarbetare på deltid
Då nya förfrågningar inkommer kontinuerligt ser vi ett kommande behov av att förstärka resurserna inom primärt löneadministration, men i viss mån även redovisning och andra administrativa
uppgifter.

Inledningsvis handlar det om ett tämligen begränsat behov om uppskattningsvis 10-20 timmar/månad som med tiden kommer att växa och är därför nog lämpligt för den som vill kombinera uppdraget med t ex studier eller annat arbete, alternativt att man har egen byrå och söker ytterligare uppdrag.

Lägg gärna några rader på info@ganska.se och beskriv vem du är och vad du kan, så blir det förhoppningsvis tillfälle för en kontakt där mer information kan ges. Relevanta kunskaper är ett måste.

2017-07-03
Semesterstängt
I år håller kontoret stängt v30 samt v33-34. Under dessa tidpunkter är rekommendationen att lämna ett e-postmeddelande på info@ganska.se så återkommer vi så snart tillfälle ges.
Glad sommar!

2017-03-15
I samarbete med Inkassogram erbjuder vi nu påminnelse- och inkassotjänster.
Enklare, schysstare och gratis!
Börja registrera era ärenden direkt genom att klicka här!

2017-02-13
Se upp för vilseledande och dyra erbjudanden från 365 Office!

Bedöm själv om detta ser ut som ett erbjudande och vem du tror att avsändaren är.

Det ÄR ett erbjudande (vilket framgår i texten med mycket små bokstäver och svag färg mitt på sidan) och avsändaren är inte Microsoft, utan ett företag vid namn 365 Office i Montenegro. Frågan är dock vad man får för 1280 Euro? I månaden!

2017-02-06
Förlängd auktorisation
Auktorisationen som redovisningskonsult hos Srf Konsulterna har förlängts med ytterligare 3 år till 2019-12-31, vilket är glädjande och stimulerar till fortsatt utveckling.

2016-12-15
Rekrytering av ny transportledare på Rolf Viebke Åkeri AB är nu framgångsrikt avslutad. Se www.viebkesakeri.se

2016-10-13
Ganska Företagspartner AB bistår Rolf Viebke Åkeri AB vid rekrytering av transportledare. Lämpliga kandidater är varmt välkomna att söka! Se annonsen genom att klicka här!

2016-09-11
Byråpartner till Fortnox.
För att ytterligare bredda service och tillgänglighet för våra kunder är Ganska Företagspartner AB numera byråpartner till Fortnox. Med detta kan vi erbjuda en helt molnbaserad lösning.

2016-08-15
Ganska byter leverantör av hemsida mm. Förhoppningsvis sker förändringen utan några märkbara störningar, men risk föreligger ändå att hemsida och/eller e-post periodvis nere. Vi ber er ha överseende med detta och i så fall i stället ta kontakt per telefon. Ni kan också besöka oss på Facebook https://www.facebook.com/ganskaforetagspartner

2016-05-31
Att kunskap är färskvara känner många till. Men visste du att en auktorisation hos Srf-konsulterna endast är giltig i tre år? För att med automatik få förnyat certifikat ska man genomföra 60 timmars aktualitetsutbildning under den tre år långa certifikatsperioden. Av dessa 60 ska 14 timmar ägnas åt redovisning, 14 timmar åt beskattning och 32 timmar åt valfritt relevant ämne.

2016-03-15
Ganska satsar på programvaror från Björn Lundén Information AB.
Med program för bokföring, fakturering, leverantörsreskontra, lön, bokslut, skatt m fl från en och samma leverantör hoppas vi bli effektivare.

2016-03-08
Nu finns det utrymme för fler uppdrag. Välkommen!

&nbsp
åm