Personalförändringar

Jenny gör sin sista arbetsdag hos Ganska Företagspartner AB den 31/5 och lämnar därefter för att prova sina vingar hos en ny arbetsgivare.

Det är självklart tråkigt att Jenny lämnar oss, men det är också en naturlig del i arbetslivet att förändringar sker och vi önskar henne lycka till i den nya tjänsten!

Vi arbetar på en ny lösning och presenterar mer information inom det allra närmaste, men det är viktigt att påtala att det kommer bli ett glapp fram till att en ny person är på plats. Under den här tiden strävar vi givetvis efter att upprätthålla en god servicenivå och för att saker och ting skall flyta på är det av stor betydelse att vi får efterfrågade underlag från er och att ni har förståelse för att svar ifrån oss ibland kanske tar lite tid än normalt. Detta gäller framför allt under våra inplanerade ledigheter.

Mer information kommer…